GRÆKENLAND ATHENlandets kulturelle, historiske og økonomiske centrum Aten, Lufthavnen , Pireus, græske øer 5-dagers storbyferie inkludert fly tur/retur

Athen

Som landets kulturelle, historiske og økonomiske centrum er Athen også Grækenlands mest betydningsfulde metropol. Lufthavnen er landets vigtigste, og havnen Piræus, der ligger 8 km fra centrum, er landets største. Herfra og fra den mindre havn Rafina udgår skibstrafik til de mange græske øer. Inden for den skinnegående trafik har Athen kun national betydning.


Dit Rejseforløb


Dag 1: Ankomst i Athen

afrejse til Athen med anerkendt flyselskab. I lufthavnen modtages du af din skandinavisk eller engelsktalende rejseleder og køres til hotellet. Overnatning og morgenmad i Athen (4 nætter).


Dag 2: Sightseeing i Athen (inkluderet)

På denne halvdagstur kommer du til at opleve et af verdens største monumenter fra antikken. Hvad ville et besøg i den græske hovedstad være, hvis ikke man havde set det fantastiske Akropolis med den storslåede arkitektur? Udover at være en arkæologisk juvel er Akropolis også et evigt symbol på den græske identitet, som bare venter på at blive opdaget.


Dag 3: Til fri disposition eller
Heldagstur til øerne Hydra, Poros og Ægina (valgfri, 79,-€ pr. person)

Først går turen til den lillebitte ø Poros, hvor vi opholder os en times tid. Gå på opdagelse i øens natur med dens vindmøller, vandfald og citrustræer i “citronskoven”. Eller besøg det russiske skibsværft Trinzia og få indblik i historien om det russisk-græske venskab og samarbejde. Herefter går vi om bord igen og sejler videre til næste ø, Hydra, hvor vi kaster anker i 2 timer. I mellemtiden kan du udforske øens charmerende gamle hovedby. Hydra havn var forøvrigt et kendt tilholdssted for pirater engang for længe siden. Tag en slentretur gennem de søvnige smalle gyder og nyd den hyggelige stemning. Drik en kop stærk græsk kaffe og gør et kup i en af butikkerne. Efter opholdet på Hydra fortsætter vi til Ægina, den største af de tre øer, der er kendt for sine pistacietræer. Tag med på udflugt til Afaia-templet (udflugt)eller tag et bad i det fantastisk klare vand. Du kan også nyde et glas ouzo på kajen, mens du kigger på bådene, der sejler ind og ud af havnen.


Dag 4: Til fri disposition eller
Halvdagstur til Kap Sounion (valgfri, 49.-€ pr. person)

Læg den hektiske storby Athen bag dig og nyd en skøn tur langs den maleriske kystvej, også kendt som Athens riviera. Du bliver belønnet med en fantastisk udsigt over Saroniabugten, mens vi kører gennem nogle af Athens dejligste badebyer, som Glyfada, Vouliagmeni, Varkiza, Lagonissi og Anavissos.


Dag 5: Transport til lufthavnen og hjemrejse

Efter morgenmaden køres du til lufthavnen i Athen.


Bemærk

Der tages forbehold for mindre ændringer i rejseprogrammet. Heldagsture ekskl. forkost. Mindste antal deltagere: 35 personer


Eksempler

Tilbring avslappende dager i fantastiske Aten.

President Hotel
www.president.gr


Inkluderede ydelser

 • Charterfly med anerkendt flyselskab til Athen og retur
 • Transport lufthavn – hotel – lufthavn i komfortable rejsebusser med klimaanlæg
 • Alle udflugter på rejsen foregår i komfortable rejsebusser med klimaanlæg
 • Overnatning på dobbeltværelse med brus eller badekar / WC, klimaanlæg og TV
 • 4 overnatninger på mellemklassehoteller (national kategori) i Athen
 • Forplejning: 4 x græsk morgenbuffet
 • Halvdagstur “Sightseeing i Athen“
 • informationsmøde
 • Kvalificerede skandinavisk- eller engelsktalende rejseledere til/fra lufthavnen
 • 8 kg håndbagage pr. person

Ikke inkluderet

 • Alle udgifter, som går til at dække personlige behov, f.eks. drikkevarer, telefon, drikkepenge og ekstra entrébilletter

Tillægsydelser

 • Nydelsespakke 99,- €
  2 middage på Hotel
  1 middag og en halv flaske af husets vin i en græsk Taverne
 • Heldagstur/sejltur til Hydra, Poros og Ægina 79,- €
 • Halvdagsudflugt til Kap Sounion 49,- €
 • Tillæg for enkeltværelse: 990,- DKK pr.pers.
 • 1 stk bagage op til 20 kg 200,- DKK hver vej
 1.Rum

This Tour Is available for group requests only
you can make a request for this tour from contact us