Luksus og kultur for fulde sejl Nydelse for alle s8-dages unik kystkrydstogt og kulturrejse langs Ægæerhavet kyst og Antalya Riviera

Dag 1: Ankomst i Antalya

Afrejse til Antalya. I lufthavnen modtages du af en skandinavisk- eller engelsktalende rejseleder. Derefter kører vi i bus via Taurusbjergene og Mæanderdalen til Fethiye. I byens lystbådehavn går vi om bord på M/S Grand Admiral (eller søsterskibet Admiral). Velkomst og aftensmad om bord. Overnatning på havnen (ved ankomst efter kl. 22.00 serveres en kold snack).


Dag 2: Tersane-bugten – Batik Hamam-bugten

Efter morgenmaden letter vi anker og sejler ud til Tersane-bugten, hvor vi kaster anker igen for at spise frokost og bade i det klare vand. Tersane betyder “skibsværft” og hentyder til øens tidligere græske beboere, der var skibsbyggere.Skibsbyggertraditionen på Tersane rækker helt tilbage til byzantinsk tid. Herefter drager vi videre mod Batik Hamam-bugten, hvor man kan se ruinerne af et halvt sunket romersk bad. Det siges, at det var Cleopatra, der lod det bygge. Vandet her er utrolig klart, så det er oplagt at tage en svømme- eller snorkeltur. Aftensmad og overnatning om bord.


Dag 3: Batik Hamam-bugten – Manastir-bugten – Bedri Rahmi-bugten

Efter morgenmaden letter vi anker og sejler videre til Manastir-bugten, hvor vi går for anker for at spise frokost. Om eftermiddagen sejler vi videre til Bedri Rahmi-bugten, hvor vi spiser aftensmad og overnatter. Bugten er opkaldt efter en berømt tyrkisk maler og forfatter, Bedri Rahmi Eyuboglu. Han og hans venner var de første, der på deres sejlture opdagede Lykiens vidunderlige kyststrækning. På en af disse ture malede han i 1973 en fisk på en klippe bag en brønd, og siden har bugten båret hans navn. Aftensmad og overnatning om bord.


Dag 4: Bedri Rahmi-bugten – Göcek

Vi sejler til Göcek, hvor vi kaster anker i en bugt tæt på havnen for at spise morgenmad. Herefter har du mulighed for at besøge fiskerbyen Dalyan midt i sivskovene, skildpaddestranden, hvor Caretta-havskildpadderne lægger deres æg, og den antikke by Kaunos samt tage et mudderbad i en af termerne i området (valgfrit tilbud). Aftensmad og overnatning i en bugt i nærheden.


Dag 5: Göcek – Yassica-øerne – Fethiye

Efter morgenmaden sætter vi kurs mod Yassica-øerne, hvor du kan slappe af på skibet i dejlige naturomgivelser eller bade i havet. Efter frokosten gør vi klar til sidste etape, og om eftermiddagen vender vi tilbage til vort udgangspunkt, havnen i Fethiye. Her har du mulighed for at besøge Fethiyes gamle bydel og gå en tur på den lange strandpromenade. Aftensmad og overnatning om bord.


Dag 6: Tilbage til Antalya **

Vi forlader båden efter morgenmaden og kører fra Fethiye tilbage til Antalya over skønne bjerge egne. I dag går det først i retning mod Tavas, hvor vi besøger en typisk tæppelandsby ca. 1200 m over havet. Du kommer rundt og se forskellige vævestole og farvebeholdere, der indgår i det ældgamle tyrkiske tæppehåndværk. Du oplever, hvordan uld og silke spindes, farves og knyttes og hvordan de verdensberømte tyrkiske tæpper fremstilles. Du vil blive fascineret af de færdige tæppers utrolige mønster- og farvekombinationer samt få et indblik i det landlige livs sociale aspekter. Derefter går turen videre til den tyrkiske riviera. Overnatning inkl. morgenmad i Antalya-regionen (2 nætter).


Dag 7: Antalya – museum

Efter morgenmaden tager vi hen til det arkæologiske museum. Antalya Museum eller Antalya Archaeological Museum (tyrkisk: Antalya Müzesi) i Konyaaltı (Antalya) er et af de største og vigtigste museer i hele Tyrkiet. Med sine 13 udstillingshaller og et friluftsgalleri dækker det et areal på 7.000 m2. I alt udstilles der omkring 5000 kunstværker. Desuden opbevarer museet 25.000-30.000 artefakter, som ikke kan vises frem. På Antalya Museum udstilles bl.a. mange arbejder, der belyser historien i de forskellige regioner i Anatolien. I dag vil der også være lejlighed til at handle taxfree i en smykke- og læderforretning. Sent på eftermiddagen kører vi hen til hotellet.


Dag 8: Hjemrejse

Hjemrejse fra Antalya Lufthavn.Bemærk

Vi forbeholder os ret til at foretage ændringer i sejlruten afhængigt af vejret. Kaptajnen har altid det sidste ord med hensyn til ændringer i programmet. Mindste antal rejsedeltagere: 30 personer


Luksus-kystkrydstogt på M/S Grand Admiral

Glæd dig til en helt speciel krydstogt: Om bord på M/S GRAND ADMIRAL** (skibseksempel )
kan du opleve søfartsromantik af den gammeldags slags kombineret med luksusudstyr til passagerer med behov for moderne komfort. Med det turkisblå hav, en lysende himmel og de smukke Taurusbjerge som perfekt kulisse vil du få dig en uforglemmelig rejse på den flotte 3-master M/S GRAND ADMIRAL** med udflugter til Tyrkiets natur og kultur. 3-masteren Grand Admiral (jomfrurejse i maj 2006) er 67 m lang og 9 m bred og bygget i massivt teaktræ. Med dens smagfulde og flotte interiør byder den på masser af komfort og hygge. Den omkring 150 m2 store salon i maritim stil rummer en stor bar og fungerer både som restaurant og lounge. Desuden har den et lille hyggehjørne i osmannisk stil. På det øverste dæk er der bekvemme solmadrasser, og på fordækket indbyder stole og borde af teaktræ til hyggeligt samvær. Topmoderne teknisk udstyr med 220 V strømforsyning (i dagtimerne). Som regel benyttes der motor og ikke sejl på turen. Kahytter : De 18 dobbeltkahytter er udstyret med en dobbeltseng, skab, klimaanlæg (generatoren slukkes et par timer om dagen / i havnen og om natten fra kl. 23.00 – 08.00 for at mindske støjgener)* samt eget badeværelse med WC og brusekabine, hårtørrer. Ingen ekstra senge. Af hensyn til hygiejnen bedes du selv medbringe håndklæder. Forplejning : Helpension uden drikkevarer Helpension med solid tyrkisk kost: Morgenmad, frokost og aftensmad om bord (begyndende med aftensmad på ankomstdagen og sluttende med morgenmad på afrejsedagen. Det er ikke tilladt selv at medbringe drikkevarer. Bemærk: Drikkevarer om bord samt deltagelse i valgfrie udflugter betales kontant (€uro), dvs. der kan ikke betales med kreditkort. (De valgfrie udflugter sælges af Admirals Yatcılık)


Inkluderede ydelser

 • Charterflyrejse med velrenommerede flyselskaber (f.eks. Corendon Airlines) til Antalya og retur
 • Transport lufthavn – hotel – lufthavn i komfortable rejsebusser med klimaanlæg
 • Alle ture på rejsen foregår i komfortable rejsebusser med klimaanlæg
 • 2 overnatninger på 4-stjernet hotel (national standard) på den tyrkiske riviera
 • Overnatning på dobbeltværelse med brus eller badekar / WC, klimaanlæg og TV
 • Hotelforplejning: 2 x stor morgen- og aftenbuffet
 • Rejseforløb iht. dagsprogram i tilbuddet **
 • 5 overnatninger på luksus-skonnert (national standard) under kystkrydstogtet
 • Indkvartering om bord: Dobbeltkahyt med bruser/WC, klimaanlæg (i timer ad gangen)
 • Forplejning om bord: Helpension (fra om aftenen på ankomstdagen til om morgenen på afrejsedagen)
 • Kvalificerede og statsautoriserede skandinavisk- eller engelsktalende rejseledere til/fra lufthavnen (undt. på skibet)

Ikke inkluderet

 • Alle udgifter, som går til at dække personlige behov, f.eks. drikkevarer, telefon, drikkepenge og ekstra entrébilletter
 • Tillæg for enkeltværelse/- kahyt 2.990,- DKK pr. pers.

 1.Rum

This Tour Is available for group requests only
you can make a request for this tour from contact us