Oplev Tyskland 6 dage eksklusiv rejse6 dage eksklusiv rejse til Berlin, Leipzig,Weimar,og Dresden

Dag 1: Ankomst med fly til Berlin

Afrejse til Berlin ved ankomsten bliver du modtaget af vores skandinavisk- eller engelsktalende rejseleder og kørt til dit 3-stjernede hotel. 2 overnatninger inkl. morgenmad i Berlin.


Dag 2: Berlin

I dag tager vi på en rundtur (halv dag) for at udforske Berlin og lære byen nærmere at kende. Vi starter ved Checkpoint Charlie, som var den mest kendte grænseovergang i Berlin, da jerntæppet lå sænket over Europa. Derefter udforsker vi byens centrum (Alexanderplatz, verdenstidsuret, fjernsynstårnet, Neptunbrønden, Marienkirche, «Det røde Rådhus», Nikolaikvarteret, Nikolaikirche, Museumsinsel) og meget mere. Desuden lægger vi turen forbi Brandenburger Tor. Vi får en masse informationer om indbyggerne i Berlin før murens fald i 1989, om livet i det tidligere DDR, om genforeningen og om hvilken position Tyskland har i EU i dag. Om eftermiddagen tager vi hen til Hackescher Markt i Spandauer Vorstadt i bydelen Mitte. Stedet er meget populært som udgangspunkt for Berlins berømte natteliv. Herefter går turen videre til det jødiske kvarter, hvor vi bl.a. besøger den Nye Synagoge i Oranienburger Straße, og til den berømte Opernplatz, hvor den offentlige afbrænding af 20.000 bøger fandt sted i 1933. Sidste punkt på dagens program er Deutsches Historisches Museum, hvor vi får et godt indblik i den mangefacetterede tyske historie.


Dag 3: Berlin–Leipzig

Oplevelsesrejsen fører os videre til Leipzig. Her tager vi en rundtur i byen med udgangspunkt i torvet, hvor man kan se byvåbenet nedfældet i brolægningen. Herfra går turen til rådhuset, den fantastiske indkøbsgade Mädlerpassage og vinstuen Auerbachs Keller, der blev berømt gennem kælderscenen i Goethes Faust. 1 overnatning og morgenmad i Leipzig-området.


Dag 4: Leipzig-Weimar-Dresden

Vi fortsætter turen til Weimar, hvor man f.eks. kan besøge det nationale Goethe-museum og Schiller-museet. Weimar er en by i Thüringen, der er mest kendt for sin kulturelle arv. Utallige forfattere, komponister, filosoffer og kunstnere har boet i byen og herfra sat deres præg på verdenskulturen. Det var også her, den kendte arkitekturstil «Bauhaus» så dagens lys. Weimar står på UNESCO´s liste over verdens kulturarv – med god grund. Om aftenen ankommer vi til vores hotel i nærheden af Dresden.


Dag 5: Dresden-Berlin

I dag besøger vi Dresden med den historiske gamle by. Fantastiske bygningsværker vidner om fortidens promt og pragt. Du kan også tage med, når vi besøger den verdensberømte porcelænsfabrik MEISSEN, der fremstiller Europas ældste og fineste porcelæn. Senere kører vi tilbage til Berlin igen. Overnatning og morgenmad i nærheden af Berlin.


Dag 6: Hjemrejse

Hjemrejse fra Berlin


7. dag: Til fri afbenyttelse

I dag kan du nyde hele dagen på hotellet, eller spørge jeres rejseleder om der er flere valgfrie udflugter i nærområdet.


Bemærk

Af organisatoriske grunde kan forekomme ændringer i rejseplanen. Antal deltagere: mindst 40.


Eksempler

Berlin
AZIMUT Hotel City South Berlin
en.azimuthotels.com/Germany/azimut-hotel-berlin-city-south

Dresden
IBIS Hotel Dresden
www.ibis-dresden.de

Leipzig
H+ Hotel Leipzig Halle
www.h-hotels.com

Inkluderede ydelser

 • Charterfly med premium-flypartner til Berlin og retur
 • Transport lufthavn – hotel – lufthavn
 • Busrejse i moderne tursbusser (iht. rejseprogram)
 • 5 overnatninger i dobbeltværelse med bad eller brus/WC på 3-stjerners hotel (national kategori)
 • Tysk morgenmad hver dag (delvis som buffet)
 • Skandinavisk- eller engelsksprogede rejseledere
 • 8 kg håndbagage pr. person

Ikke inkluderet

 • Alle udgifter til dækning af personlige behov (drikkevarer, telefon, drikkepenge samt ekstra entré)

Tillægsydelser

 • Tillæg for enkeltværelse: 1.050,- DKK pr. pers.
 • 1 stk bagage op til 20 kg 200,- DKK hver vej
 • Alle entrébilletter og lokal guide 99,- € pr. pers.
 • Daglig aftensmad 99,- € pr. pers.

Tyskland

historie, kultur, madoplevelser og arkitektur - bare få at nævne nogle få eksempler. oplev byerne, hvor meget af det sidste århundrede historie er blevet karakteriseret. besøg steder, hvor Goethe, Shiller og mange andre der, har inspireret til verdens litteraturen har været. nyd den Tyske mad, ta et glas kold øl eller et glas vin af den populære Reisling.

 1.Rum

This Tour Is available for group requests only
you can make a request for this tour from contact us