RHODOS & DEN ÆGÆISKE KYSTEn spændende kombinationsrejse gennem Grækenlands perler, fyldt med kulturrige oplevelser

Den ægæiske kyst – paradis på jorden

Over 320 solskinsdage om året, lange strande, krystalklart vand og en af verdens smukkeste kyststrækninger – hvad mere kan man ønske sig, når man trænger til en afslappende og indholdsrig ferie? Regionen har dog også andet at byde på end sol, strand og hav. Over 400 udgravningspladser gør den til et stort friluftsmuseum, og herudover finder man historiske og kulturelle skatte i rigt mål. Med Taurusbjergene som imponerende baggrundskulisse er landskabet i det hele taget et enestående smukt område. Opdag fine sandstrande og hemmelighedsfulde bugter, antikke ruiner og attraktive feriecentre. I regionen Antalya går mediterrane drømme i opfyldelse. Her bliver du mødt af uberørt natur, flotte landskaber og lokalbefolkningens traditionelle gæstfrihed.


1. dag: Ankomst på Rhodos

Flyrejse med velrenommeret flyselskab til Rhodos. I lufthavnen bliver du modtaget af din skandinavisk- eller engelsktalende rejseleder og kørt til hotellet. Overnatning og morgenmad på Rhodos (2 nætter).


2. dag: Rhodos (UNESCO-verdenskulturarv)

I dag kan du slappe af og gøre lige præcist hvad du har lyst til, eller du kan tage med på en udflugt til Lindos (valgfrit, 59,- € pr. person). Lindos ligger på Rhodos´ østkyst og blev grundlagt af dorerne omkring 11. århundrede f.Kr. På baggrund af fund på byens akropolis anses det i dag for sandsynligt at grækerne bosatte sig ved Lindos allerede på mykensk tid, og det kan ikke udelukkes, at der også har været minoere (gammelt kulturfolk) der.


3. dag: Rhodos – Fethiye – Denizli **

Efter morgenmaden tager vi ned til havnen på Rhodos. Overfart/panoramatur med katamaran-færge til Fethiye. Derefter med bus gennem de smukke Taurusbjerge til det verdensberømte “bomuldsslot” i Denizli. Bag navnet gemmer sig et fantastisk geologisk fænomen, der har et hvidt og vatagtigt udseende og derfor har fået denne betegnelse. Varmt vand løber kaskadeagtigt fra et bassin over i det næste og har gennem årtusinder skabt helt unikke kalkstensformationer, der i 1988 blev fundet værdige til en plads på UNESCOs verdensarvsliste. Vi ser nærmere på ruinerne i byen Hierapolis, der ligger over kalkstensterrasserne. Overnatning inkl. morgenmad i omegnen af Denizli (1 nat).


4. dag: Denizli – Tavas – Antalya **

I dag går turen først i retning af Tavas, hvor vi besøger en typisk tæppelandsby ca. 1200 m over havet. Du får mulighed for at stifte nærmere bekendtskab med knyttestole og farvekedler og et af Tyrkiets mest traditionsrige kunsthåndværk. Du får demonstreret, hvordan uld og silke spindes, farves og knyttes og hvordan de verdensberømte tyrkiske tæpper fremstilles. Du vil blive begejstret ved synet af de færdige tæppers flotte mønstre og farvekombinationer. Samtidigt får du et sjældent indblik i landsbyens sociale liv. Derefter fortsætter turen til Antalya. Overnatning inkl. morgenmad på den tyrkiske riviera (2 nætter).


5. dag: Antalya museum **

Efter morgenmaden tager vi ned på det arkæologiske museum, Antalya Museum, der er et af de største i regionen med i alt 13 udstillingsrum og et open air-galleri. På et areal svarende til 7.000 m2 udstilles 5000 kunstværker. I dag vil der også være mulighed for at handle i en smykke- og læderforretning (told og skattefrit).


6. dag: Antalya – Fethiye – Rhodos ** (UNESCO- verdenskulturarv)

I dag sætter vi kursen mod Fethiye via Taurusbjergene og Meander-dalen. Efter frokostpausen venter en skøn panoramatur med en katamaran-færge tilbage til Rhodos (2 nætter).


7. dag: Til fri afbenyttelse

I dag kan du nyde hele dagen på hotellet, eller spørge jeres rejseleder om der er flere valgfrie udflugter i nærområdet.


8. dag: Transport til lufthavnen og hjemrejse

Efter morgenmaden køres du til lufthavnen på Rhodos.Bemærk

**Entrébilletter, rundvisninger og aftensmad er ikke inkluderet i prisen (se tilkøbsydelser) Af organisatoriske grunde kan rejsen også gennemføres i en anden rækkefølge, med mindre ændringer i programmet dette kan også være gællende få tur/retur, Lufthavn Dalaman eller Antalya. Mindste antal deltagere: 35 personer


Eksempler

Rhodos
Lomeniz Hotel
www.lomenizhotel.gr

Denizli
Tripolis Hotel
www.tripolishotel.com

Antalya
Bilem Hotel
www.bilemotel.com

Inkluderede ydelser

 • Charterfly med anerkendt flyselskab til Rhodos og retur
 • Transport lufthavn – hotel – lufthavn i moderne rejsebusser
 • Alle ture på rejsen foregår i moderne rejsebusser
 • Overnatning på dobbeltværelse med brus eller badekar / WC, klimaanlæg og TV (national standard)
 • 7 overnatninger på udvalgte 3-stjärniga hoteller
 • Forplejning: 7 x morgenbuffet
 • Panoramatur med katamaran-færge fra Rhodos til Fethiye og retur
 • informationsmøde
 • Kvalificerede skandinavisk eller engelsktalende rejseledere til/fra lufthavnen **

Ikke inkluderet

 • Alle udgifter, som går til at dække personlige behov, f.eks. drikkevarer, telefon, drikkepenge og ekstra entrébilletter
 • Tillæg for enkeltværelse 1190.- DKK

Tillægsydelser

 • Lindos (heldagstur) 59. - €
 • Komfortpakke ** : 199.- €
  (indeholder daglig middag, alle påkrævede entréer samt rundvisninger 3., 4. + 5. dag)
 • Opgradering til 4- og 5-stjernet hotel 440.- DKK
 1.Rum

This Tour Is available for group requests only
you can make a request for this tour from contact us