Romantisk Paris! - 3 nætterGlæd dig til restauranter, shopping, kunst og museer i Frankrigs romantiske hovedstad og til et nærmere bekendtskab med Eiffeltårnet, Notre Dame og Louvre med det verdensberømte billede af Mona Lisa.

DAG 1. NAT I PARIS (VALGFRIT)

Rejsen afgår fra din lufthavn (se prisliste eller rejsedokumenter) om morgenen. Vores guide tager imod os på Charles de Gaulle lufthavn i Paris og kører med os til vort hotel i omegnen af Paris, hvor vi checker ind. Nat i Paris (valgfrit) Du har mulighed for at tage med på den valgfrie udflugt ”Nat i Paris”, der bliver dit første møde med ”lysets by”. På vores tur gennem byen kommer vi bl.a. til at opleve Notre Dame, Eiffeltårnet med den kraftige lysstråle mod himlen, Champs Elysées, Montmartre og mange andre spændende steder. Nattens højdepunkt bliver en gåtur langs Seinen gennem hjertet af Paris.


DAG 2: FANTASTISKE PARIS (VALGFRIT)

Efter morgenmaden har du mulighed for at tage med på en tur gennem Paris. Vi glæder os til at vise dig rundt i en af de dejligste og mest besøgte byer i verden. Filosoffen Nietzsche sagde engang, at ”en kunstner har ingen hjem bortset fra Paris”, og det er grunden til at byen ”blomstrer af kunst”. Vi vil udforske nogle af byens landemærker som Champs Elysées og Place de la Concorde, hvorfra man kan se Triumfbuen. Vi tager dig også med til nogle af byens mere ukendte områder, hvor franskmændene gerne tager hen, når de vil have byen for sig selv fjernt fra turiststrømmene. Du vil falde pladask for byen, når du står foran Eiffeltårnet ved solnedgang (tårnets natbelysning består af 335 spots) eller mens du nyder stjernerne i ”Jardin des Tuileries ” og beundrer statuerne bag Louvre museet. Efter denne oplevelsesrige dag bliver der transport tilbage til hotellet.


DAG 3: BOHEMEBYEN (VALGFRIT)

Efter morgenmaden på hotellet har du mulighed for at tage med på en tur gennem Paris´ boheme-kvarter Montmartre, hvor vi bl.a. skal se nærmere på den berømte Sacré Coeur basilika og nyde den fantastiske udsigt over store dele af byen. Vi skal slentre på de gader, hvor kunstnere som van Gogh og Dali havde deres daglige gang, og du får måske lyst til at få malet dit portræt af en af de mange kunstnere, som sidder på torvet og måske bliver kendt som fremtidens Monet. Efter Montmartre drager vi videre til ”Quartier Latin”, Paris´ eget latinerkvarter. Området ligger i nærheden af katedralen Notre Dame og er præget af smukke bygninger. Hvis du kigger rigtigt godt efter, kan du måske ane Quasimodo i et af tårnene, den elskelige figur fra Victor Hugos bog, der i sin tid reddede Notre Dame fra total ødelæggelse. Efter denne fantastiske dag går vi til fods tilbage til hotellet.


DAG 4: Til fri disposition / valgfri udflugt til Versailles (eller afrejse for dem som har valgt 3 overnatninger )

(Valgfrit) Hvis du har valgt at booke en ekstra nat i Paris, har du mulighed for at tage med på udflugten til Versailles. Lad dig tryllebinde af den overdådige indretning på slottet af samme navn, som tilhørte Solkongen Ludvig XIV. Han fik dette navn på grund af sin ekstravagante livsstil, der var kendetegnet af vild luksus og masser af guld. Spejlsalen med dens flotte malerier og smukke statuer er hele turen værd. Man kan næsten fornemme Ludvig XIV´s nærvær, men vær ganske rolig. Han frygter os mere end vi frygter ham. Efter en dag på slottet bliver der transport tilbage til hotellet.


DAG 5: HJEMREJE FOR DEM, DER HAR VALGT EN EKSTRA NAT

(Valgfrit) For dem, der har valgt en ekstra nat i Paris, bliver der transport til lufthavnen om morgenen og derfra hjemrejse til Danmark.


Bemærk

Rejseprogrammet og/eller andre faktorer vil evt. blive ændret som følge af uforudsete omstændigheder, såsom tekniske problemer, ændrede flytider, vejrforhold m.v. Den oplyste pris kan ændre sig på grund af øgede brændselsudgifter. Hoteller, transport og rejseforløb kan variere afhængigt af sæsontillæg.


Dine komfortable udvalgte mellemklasse hoteller i Paris

Hotellerne er omhyggeligt udvalgt og testet og har reception og restaurant/morgenmadsrum. Værelserne er udstyret med badekar eller bruser, WC, telefon og TV. Lækker og meget varieret morgenbuffet hver morgen.


Inkluderede ydelser

 • Fly tur/retur til Paris
 • 8 kg håndbagage pr. person
 • Transport tur/retur fra lufthavn til hotel
 • 3 nætter på 3-stjernet hotel
 • 3 x morgenmad
 • Kvalificeret skandinavisk- eller engelsktalende rejseledere fra/til lufthavn
 • Lufthavnsafgift/administrationsgebyr
 • RGF - Travelers Warranty

Ikke inkluderet

 • Alle udgifter til dækning af personlige behov såsom drikkevarer, telefon, velværebehandlinger, drikkepenge, ekstra entréer og måltider, evt. brændselstillæg, valgfrie udflugter, private rejseforsikringer.

Tillægsydelser

 • Ekstra overnatning          290,- DKK pr. pers.
 • Tillæg for enkeltværelse  890,- DKK pr. pers.
 • 1 bagage á 20 kg           350,- DKK pr.pers.
 1.Rum

This Tour Is available for group requests only
you can make a request for this tour from contact us