Italiens Perler 8-dagesEksklusiv kulturrejse til Italiens højdepunkter Rom - Firenze - Toscana - Adriaterhavet - Pisa - Milano

Italien

“Alle veje fører til Rom“ siger et gammelt ordsprog. Italien er altid en rejse værd. I år har vi ændret meget i vores populære Italien-rejse og gjort den ekstra attraktiv. Oplev Italiens højdepunkter – både de historiske, arkitektoniske og kulinariske. Tag med os til den evige by, oplev Firenze og det berømte skæve tårn i Pisa, gå på shopping i Milano og nyd det fantastiske landskab i Toscana. Glæd dig til “Bella Italia“!


Dag 1: Ankomst i Rom

Afrejse til Rom med. I lufthavnen modtages du af vores dansk- eller engelsktalende rejseleder og køres til hotellet. Overnatning i omegnen af Rom.


Dag 2: Rom – Chianciano Terme

Efter morgenmaden begiver vi os til hovedstaden Rom, også kaldet den evige by, hvor guiden tager os med rundt til de vigtigste seværdigheder, deriblandt basilikaen Santa Maria Maggiore, Kejserforaerne, Trevi-fontænen (ønskebrønden), Pantheon og Piazza Navona. Om eftermiddagen forlader vi Rom og fortsætter i retning af Chianciano Terme. Overnatning i omegnen af Chianciano Terme (2 nætter).


Dag 3: Til fri disposition eller

tur til Montepulciano – Pienza (valgfrit, 69,- € pr. person)
På denne valgfrie tur kommer du først til at opleve Montepulciano, et af de vigtigste vindistrikter i Toscana. Vino Nobile di Montepulciano er nok en af de kendteste vine fra denne del af Toscana. Du kan gå rundt i Montepulcianos gamle bydel og evt. tag med til vinsmagning i byens omegn. Derefter fortsætter vi til Pienza, der er kendt for sin produktion af fåreosten Pecorino. I mange små forretninger sælges både Pecorino og andre regionale specialiteter. Sidst på eftermiddagen kører vi tilbage til Chianciano Terme.


Dag 4: Chianciano Terme – Florenz – Montecatini

Efter morgenmaden forlader vi Chianciano og kører mod Montecatini Terme. Undervejs gør vi ophold i Firenze, Toscanas hovedstad. Firenzes spændende historie har gjort byen verdensberømt. Her havde nogle af Italiens berømteste kunstnere deres virke, bl.a. Dante Alighieri, der lagde grunden til det italienske sprog, og arkitekten Brunelleschi, der satte sit umiskendelige præg på renæssancen. Firenze hører også uadskilleligt sammen med adelsslægten Medici, der støttede kunst og kultur og var velgørere for så berømte kunstnere som Michelangelo og Leonardo Da Vinci. Sidst på eftermiddagen ankommer vi i Montecatini. Overnatning i omegnen af Montecatini Terme (2 nætter)


Dag 5: Til fri disposition eller

tur til Montecatini Terme – Pisa (valgfrit, 79.-€ pr. person)
I dag kan du tage med på en tur til Pisa, der er verdenskendt for Det skæve Tårn ( klokketårnet til kirken Santa Maria Assunta), og Piazza dei Miracoli (Mirakelpladsen). Sidst på eftermiddagen kører vi tilbage til Montecatini Terme.


Dag 6: Montecatini Terme – Verona – Mailand

I dag starter vi vores tur til Milano via Verona. Byen Verona er rig på historiske bygninger og desuden kendt for de store operaforestillinger i det gamle amfiteater om sommeren. Du kommer til at opleve Veronas vigtigste seværdigheder: Romeo og Julias balkon, Piazza del Signori, Piazza delle Erbe, Scaliger-gravene, Scaliger-slottet, den romerske triumfbue, den romerske bro og den historiske bydel. Herefter vil der være lidt tid til fri disposition (spise, slentre rundt, se mere ...), før turen fortsætter til Milano. Overnatning i omegnen af Milano (2 nætter).


Dag 7: Milano

Den kosmopolitiske og glamorøse modehovedstad Milano ligger på Posletten og er hovedstaden i Lombardiet. På vores guidede tur gennem Milano får du den historiske bydel at se med domkirken, Galleria Vittorio Emanuele II., Piazza della Scala, Via Dante og Castello Sforzesco. Du kan også besøge museet i Teatro della Scala eller Museo della Scienza e della Tecnica efter ønske. Sidst på eftermiddagen kører vi tilbage til hotellet.


Dag 8: Hjemrejse fra Milano

Hjemrejse fra Milano lufthavn.Bemærk

Der tages forbehold for mindre ændringer i rejseprogrammet. Rejsen kan f.eks. begynde i Milano og ende i Rom. Mindste antal deltagere: 35 personer


Dine komfortable udvalgte mellemklasse hoteller i Italiens

Hotellerne er omhyggeligt udvalgt og testet og har reception og restaurant/morgenmadsrum. Værelserne er udstyret med badekar eller bruser. WC, telefon og TV. Lækker og meget varieret morgenbuffet hver morgen.


Inkluderede ydelser

 • Flyrejse med renommerede flyselskaber til Rom og tilbage fra Milano (eller omvendt)
 • Transport lufthavn – hotel – lufthavn i rejsebusser med klimaanlæg
 • Alle ture på rejsen foregår i rejsebusser med klimaanlæg
 • Overnatning på dobbeltværelser med bruser eller badekar/WC, klimaanlæg og TV
 • 7 overnatninger på italienske mellemklassehoteller (national standard)
 • Daglig italiensk morgenbuffet
 • Endagstur til Rom og Chianciano Terme
 • Endagstur til Chianciano Terme, Firenze og Montecatini
 • Endagstur til Montecatini Terme, Verona og Milano
 • Sightseeing i Milano
 • Alle entréer og rundvisninger i forbindelse med de inkluderede seværdigheder*
 • Kvalificeret dansk- eller engelsktalende rejseleder fra/til lufthavnen

Ikke inkluderet

 • Alle udgifter af personlige behov, f.eks. drikkevarer, telefon, drikkepenge og ekstra entrébilletter
 • Lokalt gebyr betales på hotellet (ca. 1-2,- € pr. pers. / nat)

Tillægsydelser

 • Endagstur til Montepulciano og Pienza     69,- €
 • Endagstur til Montecatini og Pisa             79,- €
 • “Italiensk aften“                                      39,- €
 • Tillæg for enkeltværelse:                         1.490,- DKK
 1.Rum

This Tour Is available for group requests only
you can make a request for this tour from contact us