Mød solen i - KROATIENOplev Dubrovnik, Split, Mostar m.m. / 8 dage i dejlige mediterrane omgivelser!
 
 

1.dag: DUBROVNIK

Flyrejse med velrenommeret flyselskab til Dubrovnik. I lufthavnen modtages du af vores skandinavisk- eller engelsktalende rejseledere. Derefter transport til hotellet. Overnatning og morgenmad i omegnen af Dubrovnik (1 nat).
 
 

2.dag: Rejse til SPLIT

Vi checker ud på hotellet og sætter efter morgenmaden kurs mod kystvejen (Magistralen). Vi passerer byen SLANO, der før i tiden var et populært skjulested for pirater på grund af dens store beskyttede bugt (smal indsejling). Vi kommer også forbi den historiske by STON med dens berømte saltudvindingsanlæg og østers- og muslingebanker og kører gennem den frugtbare Neretva-dal via Bosnien (grænseovergang og paskontrol) til Split (ca. 2,5 timer). Overnatning og morgenmad i omegnen af Split (3 nætter).
 
 

3.dag: Sightseeing i SPLIT (valgfri)

Også i dag har du valget mellem at blive på hotellet og benytte dig af dets tilbud, eller tage med på en udflugt. Efter morgenmaden starter vi vores heldagsudflugt til Split. Sightseeing i Split (ca. 2,5 timer), hvor vi kigger nærmere på berømte bygninger som Diocletianspaladset, der kom på UNESCO-verdensarvelisten i 1979, katedralen Sveti Duje og Jupitertemplet. Frokostpause (valgfri frokost) og tid til at gå rundt på egen hånd. Tiden kan f.eks. benyttes til shopping, bar- eller torvebesøg.
 
 

4.dag: SPLIT

I dag kan du selv bestemme om du vil slappe af på hotellet eller tage med på en spændende udflugt.
 
 

5.dag: Rejse til MOSTAR

Vi checker ud på hotellet og kører efter morgenmaden til Mostar.
Her kan du vælge at deltage i vores valgfrie sightseeingtur, ca. 3 timer. Mostars varetegn er Den gamle Bro (Stari Most) over Neretva-floden, der blev bygget fra 1556–1566 af den osmanniske artikekt Mimar Hajrudin. Vi besøger desuden Det tyrkiske Hus, moskeen og den gamle basar. Vi besøger også en typisk bosnisk tæppefabrik, hvor vi vil få en rundvisning og dermed muligheden for, at blive bekendt med det osmanske folks ældste håndværk. Der vil også være mulighed for at handle et lille ferie minde med hjem hvis dette skulle være et ønske. Overnatning og morgenmad i omegnen af Mostar (1 nat).
 
 

6.dag: Rejse til DUBROVNIK

Vi checker ud på hotellet og kører tilbage til Dubrovnik, bl.a. via Bosnien og byen Neum, hvor vi holder en lille pause efter ønske. Næste programpunkt er en vinsmagning (valgfri) i en vinkælder på halvøen Pelješac, hvor man dyrker de bedste rødvinsdruer i hele Kroatien. I dag dykker vi også ind i de lange håndværks traditioner, når vi lærer mere om både smykke – og skindproduktionen. Her vil også være mulighed for, at handle et lille ferie minde med hjem, hvis dette skulle være et ønske. Efter ankomsten i Dubrovnik kører vi direkte til hotellet. Overnatning og morgenmad i omegnen af Dubrovnik (2 nætter).
 
 

7.dag: Sightseeing i DUBROVNIK (inkluderet)

På denne halvdagstur skal vi besøge Dubrovniks historiske gamle bydel, der er omringet af en bymur. De fleste bygninger her bærer præg af gotikkens, renæssancens og barokkens indflydelse, deriblandt Franciskanerklosteret med Europas ældste apotek og Rektorpaladset med bymuseet. Gennem århundreder har Dubrovniks gamle bydel fascineret og inspireret mange mennesker fra hele verden, især kunstnere, der har været med til at sætte deres helt personlige præg på den indre udformning af de officielle bygninger. Efter sightseeingturen vil der være god tid til et besøg i en af de mange hyggelige caféer eller til at gå rundt i byen på egen hånd.
 
 

8.dag: Hjemrejse

Når du har spist morgenmad og checket ud, kører bussen dig til lufthavnen i Dubrovnik. Herfra hjemrejse.
 
 

Bemærk

Vær opmærksom på, at der af organisatoriske grunde kan forekomme mindre ændringer i rejseforløbet.
Bemærk, at aftensmad, frokost og valgfrie udflugter ikke er inkluderet i rejseprisen.
Mindste antal deltagere: 40 personer
Flyvningen kan også gå til Split med retur fra Dubrovnik eller omvendt, afhængigt af sæson og antal rejsende.
 

Dine komfortable, udvalgte 4-stjernet hoteller

Hotellerne er omhyggeligt udvalgt og testet og har reception og restaurant/morgenmadsrum. Værelserne er udstyret med badekar eller bruser, WC, telefon og TV. Lækker og meget varieret morgenbuffet hver morgen.

example hotel 1 example hotel 2
 

Inkluderede ydelser

 • Fly fra booket lufthavn til Dubrovnik og retur
 • Transport lufthavn – hotel – lufthavn i moderne rejsebusser
 • Alle ture på rejsen foregår i moderne rejsebusser med klimaanlæg
 • Indlogering på dobbeltværelse med bruser/ WC eller badekar/WC, klimaanlæg og TV
 • 3 nætter på 4-stjernet hotel (national standard) i omegnen af Dubrovnik
 • 3 nætter på 4-stjernet hotel (national standard) i omegnen af Split
 • 1 nat på 4-stjernet hotel (national standard) i omegnen af Mostar
 • Daglig forplejning: morgenbuffet
 • Halvdagsudflugt “Dubrovnik sightseeing“
 • Bus fra Dubrovnik til Split, Mostar og retur
 • Alle entréer til de programsatte seværdigheder og rundvisninger
 • Professionelle skandinavisk- eller engelsktalende rejseledere fra/til lufthavn

 
 

Ikke inkludert

 • Alle udgifter til dækning af personlige behov som f.eks. drikkevarer, telefon, drikkepenge og ekstra entréer Lokal citiy skat på ca. 1 € pr person pr nat betales på stedet.
 • Tillæg for enkeltværelse 1.290 Kr
 
 

Tillægsydelser

 • Nydelsespakke 169,- € (daglig aftensmad)
 1.Rum

This Tour Is available for group requests only
you can make a request for this tour from contact us

 

For nogle lufthavne vil der være et ekstra lufthavns tillæg, dette vises i pris tabellen og vil blive lagt til grundprisen på fakturaen