De skjulte ferieparadiser - MontenegroNyd efteråret i varmere himmelstrøg! Montenegro, Budva & Dubrovnik
 

1. dag Flyrejse til Dubrovnik

Flyrejse med velrenommeret flyselskab til Dubrovnik. I lufthavnen modtages du af vores skandinavisk talende rejseledere. Derefter transport til Montenegro. Overnatning og morgenmad på 4-stjernet hotel i Montenegro (2 nætter).
 
 

2. dag Montenegro / Kotor (valgfrit)

I dag tager vi på en heldagsudflugt (valgfri) ud til Kotorbugten (UNESCOs verdensarvliste) – en af de skønneste bugter på den europæiske middelhavskyst. Havnebyen af samme navn ligger omgivet af den glitrende havbugt. Vi bevæger os rundt i byen til fods for at opleve UNESCO-verdensarvens idylliske omgivelser. Udflugten inkluderer desuden besøg i Porto Montenegro, sejltur til Kamenari, sighseeing i Perast og sejltur ud til den lille ø Gospa od Škrpjela.
 
 

3. dag Montenegro – Mostar (UNESCOs verdensarvliste) – Medjugorje (inkluderet)

I dag besøger vi naborepublikken Bosnien-Hercegovina. Efter morgenmaden kører vi først til Mostar for at opleve osmannisk bygningskunst. Mostars vartegn er den gamle bro (Stari Most) over floden Neretva, der blev bygget af den osmanniske arkitekt Mimar Hajrudin i årene 1556 til 1566. Vi besøger desuden det tyrkiske hus, moskeen og den gamle basar. Pause omkring frokosttid. Frokosten en valgfri.
Herefter fortsætter vi til Bosnien-Hercegovinas berømte valfartssted Medjugorje, hvor det siges at Jomfru Maria (“Gospa”) åbenbarede sig og siden 1981 har forkyndt budskaber, der handler om fred, tro, anger, bøn, faste og om at gøre bod. Overnatning og morgenmad i omegnen af Mostar eller Medjugorje (1 nat).
 
 

4. dag Montenegro (inkluderet)

Inden vi forlader Mostar, besøger vi en typisk bosnisk tæppeproducent, hvor vi kommer helt tæt på osmannernes ældste kunsthåndværk. Her vil der også være mulighed for at købe tæpper (efter ønske). Om eftermiddagen vender vi tilbage til Montenegro, hvor vi tager en færge med dejlig panoramaudsigt fra Kamenari til Lepetane. Herfra kører vi tilbage til vores hotel. Overnatning og morgenmad på 4-stjernet hotel i Montenegro. (4 nætter).
 
 

5. dag Dubrovnik (UNESCOs verdensarvliste) (valgfrit)

I dag kan du blive på hotellet og benytte dig af dets faciliteter, eller du kan tage med på en valgfri udflugt, hvor vi bl.a. skal opleve Dubrovniks historiske gamle bydel, der er omkranset af en bymur. De fleste bygninger her bærer præg af gotikkens, renæssancens og barokkens indflydelse, deriblandt især Franciskanerklosteret med Europas ældste apotek og Rektorpaladset med bymuseet. Gennem århundreder har Dubrovniks gamle bydel fascineret og inspireret mange mennesker fra hele verden. Efter sightseeingturen vil der være god tid til at gå rundt i byen på egen hånd eller slå sig ned på en af de mange hyggelige caféer. Vi skal også opleve landets fornemme kunsthåndværkstraditioner i form af lædervarer og smykker. Også her vil der være mulighed for køb af autentiske souvenirs.
 
 

6. dag Montenegro / Sejltur i Budva (valgfrit)

Halvdagsudflugt (valgfri) med guidet rundvisning i Budva og sejltur (afhængigt af vejret) i Budva-bugten ud til øerne Sveti Nikola og Sveti Stefan.
 
 

7. dag Montenegro / Podgorica (valgfrit)

Nyd solen, stranden og hotellet eller tag med på en valgfri udflugt til Shkodërsøen, den største sø på Balkanhalvøen (inkl. sejltur). Om eftermiddagen besøger vi Montenegros hovedstad Podgorica.
 
 

8. dag Hjemrejse fra Dubrovnik

Efter morgenmaden kører bussen dig ud til lufthavnen i Dubrovnik, hvorfra du flyver hjem til Danmark.
 
 

Bemærk:

Vær venligst opmærksom på, at der af organisatoriske grunde kan forekomme mindre ændringer i rejseforløbet. Ikke inkluderet i prisen: Aftensmad, frokost og valgfrie udflugter under rejsen samt udgifter til dækning af personlige behov som f.eks. drikkevarer, telefon, drikkepenge og ekstra entréer. Der vil kun være bustransport i forbindelse med de bookede valgfrie udflugter og i forbindelse med bustransport iht. programmet (lufthavn/hotel, hotel/hotel) og de inkluderede udflugter. Ingen mulighed for individuel bustransport. De oplyste hotelkategorier svarer til national standard. Vi flyver som regel direkte til destinationen, i sjældne tilfælde kan mellemlandinger dog forekomme. I de fleste tilfælde taler rejselederne et skandinavisk sprog, undtagelsesvist (f.eks. i tilfælde af sygdom) tales der engelsk. På destinationen skal der evt. betales ekstra afgift (kurtakst) på ca. 1 € pr. nat. Mindste antal deltagere: 40 personer
 

Dit 4-stjernede hotel i Montenegro

Hoteleksempel:

Hotel Park Montenegro er et dejligt hotel, der ligger lige ud til havet. Hyg dig i poolanlægget eller slap af i wellness- og saunaområdet på hotellets 7. etage. Det nybyggede hotel med sit moderne lyse design minder om vores skandinaviske stil. Hotellet har også sit eget strandafsnit, hvor du kan slappe af eller dyppe tæerne i havet.

Bemærk : “ Hotel Park Montenegro” er blot et eksempel på et hotel , indkvateringen kan ske på.example hotel 1  example hotel 2
 

Alt dette er inkluderet

 • Flyrejse med velrenommerede flyselskaber til Dubrovnik og retur
 • 20 kg bagage p.p.
 • Bus fra Dubrovnik til den montegriske Riviera og retur
 • Alle nødvendige befordringer + endagsture i moderne rejsebusser med klimaanlæg
 • 6 nætter på 4-stjernet hotel
 • 1 overnatning på 4-stjernet hotel i omegnen af Mostar eller Medjugorje
 • Der overnattes på dobbeltværelse med brusebad/badekar, WC, telefon, satellit-TV, klimaanlæg
 • Daglig forplejning: morgenmad
 • Bus fra den montenegriske Riviera til Mostar og retur
 • Sightseeing i Mostar (UNESCOs verdensarvliste)
 • Professionelle skandinavisk talende rejseledere fra/til lufthavnen i Dubrovnik
 
 

Tilkøbsydelser (efter ønske)

 • Tillæg for enkeltværelse 990,– DKK
 • Nydelsespakke: Indeholder daglig aftensmad (i form af menu eller buffet) 169,– €
 • Halvdagsudflugt til Budva, sejltur og Sveti-øerne 49,– €
 • Heldagsudflugt Porto Montenegro, færgeoverfart Kamenari, Perast, øen Gospa od Škrpjela og Kotor 59,– €
 • Heldagsudflugt til den største sø på Balkan (Shkodërsøen), sejltur og Montenegros hovedstad Podgorica 59,– €
 • Heldagsudflugt Dubrovnik 29,– €
 1.Rum

This Tour Is available for group requests only
you can make a request for this tour from contact us