Antalya Riviera & PamukkaleLuksusrejse på den Antalya Riviera, du bor på 4- og 5-stjernede luksushoteller
 

Lad dig fortrylle! Én uges luksuskombinationsrejse til de skønne strandene på den tyrkiske riviera!

Mere end 320 dage med sol om året, fine sandstrande og krystalklart vand gør Tyrkiet til en populær ferieregion. Opdag de unikke kulturminder og den spektakulære natur som kun den tyrkiske riviera kan byde på. Besøg den verdensberømte kalkstenterrasse i Pamukkale og få en helt speciel oplevelse som du vil huske længe. Glæd dig til en eventyrlig ferie i Tyrkiet, hvor du får mulighed for at lære det tyrkiske land og folk bedre at kende med World Visitor.
 
 

Dag 1: Ankomst i Antalya

fly fra lufthavnen efter eget valg til Antalya med et premium-flyselskab (f.eks. Corendon eller lignende). Du bliver mødt i lufthavnen af en af World Visitor skandinaviske eller engelsktalende rejseledere. Derefter transporteres du til hotellet på Den tyrkiske riviera. Overnatning med frokost i regionen Kemer (2 nætter).
 
 

Dag 2: Informationsmøde og orienteringstur

Efter informationsmødet med en af World Visitor guider, tager vi dig med ud på en orienteringstur. Din rejseleder giver dig et indblik i regionens historie og geografi. Du får detaljeret oplysninger om den videre rejse. Kan bestilles på stedet: Valgfri halvdagstur til Faselis og omegn inkl. frokost (29€ per pers.) I nærheden af Kemer ligger Faselis, en gang en af de vigtigste handelsbyer på rivieraen. Slentre gennem ruinerne, tag et nærmere kig på kilderne, teateret og den store havn, som var så vigtig i antikken. Nyd opholdet på den kilometerlange finkornede sandstrand. Indånd den friske luft og nyd stilheden
 
 

Dag 3: Kemer – Pamukkale

Køreturen går gennem de smukke Taurusfjel til det verdensberømte “bomuldsslottet“ Pamukkale – et navn som får tænderne til at løbe i vand på enhver fan af Tyrkiet. Bag navnet skjuler der sig et geologisk under i særklasse. Navnet betyder “bomuldsfæstning“ og har sit udspring i det bomuldshvide udseende. Det varme vand har strømmet i kaskader fra et bassing til det næste siden tidenes morgen. I løbet af flere årtusinder har det skabt en stenformation som tager pusten fra alle og enhver. I 1988 kom stenformationen på UNESCOs verdensarvsliste. Sightseeing i ruinerne af byen Hierapoli som strækker sig over kalkstentagterrasserne. I kildebadshotellet får du muligheden for, at tage et afslappende kildebad. Overnatning med frokost i Denizli/ Pamukkale-regionen (1 nat).
 
 

Dag 4: Pamukkale–Tavas–Antalya

Denne dag tager World Visitor dig først med mod Tavas. Her besøger du en typisk tæppelandsby cirka 1200 meter over havet. Du får muligheden til at stifte nærmere bekendtskab, og du kan opleve hvordan de verdensberømte tyrkiske tæpper laves. De mange mønster- og farvekombinationer af de færdige tæpper kommer til og fascinere dig. Samtidig får du et sjældent indblik i landsbylivets sociale liv. Efterfølgende går turen videre til Den tyrkiske riviera. Overnatning med frokost i Antalya- regionen (1 nat).
 
 

Dag 5: Rundtur i Antalya, ruinerne af Perge og køretur til Belek/Side

Etter frokost går dagens tur til de svært godt bevarte ruinene av byen Perge (“De andre dro videre fra Perge …” – Apg 13,13 / Apg 13,14 / Apg 14,25). Johannes Markus forlot Paulus og Barnabas i Perge. Den antikke byen Perge er en svært betydningsfull by i bibelhistorien. Men den er også en by med viktige arkeologiske funn. Den hellenistiske port, som Paulus i sin tid gikk gjennom for å komme inn i byen, Agora, det romerske badet og søylegangen, med åpent av- løpssystem, er noen av høydepunktene. Deretter tar vi en rundtur gjennom denne provinshovedstaden. Antalya kalles Middel- havets perle og er den største byen på Den tyrkiske riviera. En levende og stemningsfull havneby venter deg. Etterpå får du mulighe- ten til å shoppe i en smykke- og skinnbutikk med kompetent personlig veiledning (tollog skattefritt). Overnatting med frokost i Belek/Side-regionen (3 netter).
 
 

Dag 6: Ren rekreation i det luksuriøse

Hotellet eller en valgfri udflugt med World Visitor. Denne dag kan du boltre dig i hotellets tilbud, eller du kan deltage i den valgfrie udflugt til “Cruise på Manavgat-floden inkl. frokost (39€ per pers.) Slap af på en hyggelig og spændende bådtur til mundingen af Manavgat-floden og nyd det flotte landskab. Er du heldig, får du få et glimpt af de berømte flodskildpadder!
 
 

Dag 7: Gør hvad du vil

Der skal være tid til dig selv, når du rejser med World Visitor. Brug dagen til afslapning på hotellet eller spørg rejselederen om det findes flere valgfrie udflugter i hotellets omgivelser.
 
 

Dag 8: Retur

I dag går bussen tilbage til lufthavnen i Antalya, hvor flyet vender snuden hjemad.
 
**Bemærk: Indgangsbilletter og sightseeing ved de inkluderede seværdigheder indgår ikke i prisen. Vær opmærksom på, at World Visitor tager forbehold af mindre ændringer i rejseforløbet af organisatoriske årsager. Mindste antal rejsende: 25 personer 

HOTELLER:

Hoteleksempler
 
 

Maritim Pine Beach Resort (Belek) 5*

www.maritim.com.tr
Maritim Pine Beach Resort i Belek har gjort sig fortjent til hver og en af sine fem stjerner. Og du har fortjent at tilbringe et par herlige feriedage her – omgivet af luksus og komfort. Beliggenhed: Dit 5-stjerners luksushotell ligger i badebyen Belek.
Direkte adgang til det turkiske hav med sin tilsyneladende uendelige strand.

Rum: Alle rum har badekar/bruser og toilet, hårtørrer, telefon, tv, radio, minibar, safe, air condition – altså alt du forventer af et behageligt hotelophold med World Visitor.
 
 

Palmet Resort Hotel (Kemer) 5 *

 
 

La Boutique Hotel (Antalya) 4 *

 
 

Tripolis Hotel (Denizli/Pamukkale) 4 *


 

Inkluderede Ydelser

 • Flyrejse med World Visitor premium flypartner tur–retur Antalya.
 • Transport lufthavn–hotel–lufthavn.
 • Al kørsel foregår i moderne turbusser med air condition.
 • Overnatning i dobbeltrum med bruser eller badekar og toilet, air condition og tv.
 • 7 overnatninger i 4- og 5-stjerners hoteller (national kategori).
 • Righoldig frokostbuffet.
 • Informationsmøde og orienteringstur.
 • Dagstur Kemer–Pamukkale.
 • Dagstur Pamukkale–Tavas–Antalya.
 • Dagstur med rundtur i Antalya og Perge.
 • Gratis brug af Hamam(Tyrkisk bad) og sauna (på hotel ved Rivieraen)
 • 20 % rabat på wellnessbehandlinger / massager (på hotel ved Rivieraen)
 • Kvalificeret skandinavisk- eller engelsktalende rejseledere
 

Ikke inkluderet

Alle udgifter for personlige behov som drikke, telefon, tips, ekstra indgangsomkostninger og måltider, eventuelle omkostninger til brændstof, ekstra valgfrie udflugter, private rejeforsikringer. Indgangsbilletter og sightseeing ved de inkluderede seværdigher indgår ikke i prisen. Vær opmærksom på at vi tager forbehold for mindre ændringer i rejseforløbet af organisatoriske årsager. Mindste antal rejsende: 25 personer

Pas og visum

Dit pas skal være gyldigt i mindst 3 måneder efter hjemkomsten. Også børn skal have eget pas med foto. Tyrkiet kræver ikke visum for danske statsborgere. Rejsedeltagere, som ikke er danske statsborgere, eller danske statsborgere, som havde andet statsborgerskab ved fødslen, skal selv undersøge, om de er omfattet af visumpligt og sørge for gyldig indrejsehjemmel til Tyrkiet.

Fakta om Tyrkiet:

Velkommen til andet, hvor solen altid skinner og Europa mødes med Asien

Mødet mellem fortid og nutid, spændende kultur, god mad og venlige mennesker. Den solrige middelhavskyst, de grønne bjerge og dét at den danske krone rækker langt dernede, gør Tyrkiet til den perfekte rejsedestination og et fremragende ferievalg.

En spændende destination

Det meste af Tyrkiet er sammensat af den asiatiske halvø Anatolien, mellem Middelhavet og Sortehavet. Anatolien er et højtliggende centralt plateau med de pontiske bjerge mod nord og Taurusbjergene i syd. Langs kysten er landskabet domineret af fyrreskov, olivenlunde og citruslunde. Populære turistmål i Tyrkiet er Marmaris, Antalya, Kemer, Belek, Side og Alanya. Hvis du besøger Tyrkiet skal du prøve det tyrkiske bad Hamam. Badet er forfriskende for både krop og sjæl. Det tyrkiske bad er dampbad og eksfoliering og slutter af med en beroligende oliemassage. Det tyrkiske køkken er berømt for sine aubergineretter, kebab, grønsagsretter og pilaff, med smag af spidskommen, stærk chili, hvidløg og friske krydderurter. Prøv forskellige retter fx forretten meze, og nogle af de typiske søde desserter, såsom baklava.

Kort historik

Tyrkiet har sin oprindelse i 1300-tallets osmanniske imperium, der bestod af Mellemøsten, Balkan og Nordafrika. Den 29. oktober 1923 grundlagdes republikken Tyrkiet. Kemal Atatürk blev præsident og gennemførte omfattende reformer for at omdanne det gamle islamiske Tyrkiet til en moderne nationalstat. Efter Anden Verdenskrig indførtes et demokratisk flerparti system. Siden oktober 2005 har Tyrkiet forhandlet om EU-medlemskab.

Areal

Ca. 815.000 kvm, 97 % heraf ligger i Asien og 3 % i Europa.

Elektricitet

Elforsyning er 220 volt +/- 10 %, 50 hertz.

Befolkning

Ca 65. mio. indbyggere. Hovedstaden Ankara har omkring 4,5 millioner indbyggere, mens Tyrkiets største by Istanbul har over 10 mio. indbyggere.
Alle internationale kreditkort kan bruges på de fleste større hoteller, restauranter og butikker. De fleste hæveautomater er tilgængelige på større destinationer.

Shopping

Et paradis for shoppere. Håndvævede tæpper, guld, læder, mærkevare kopier og meget mere. Bemærk at det er almindeligt at “prutte” om prisen på markeder og basarer på alle varer (med undtagelse af dagligvarer). Vi anbefaler, at du betaler ca. 2 / 3 af den først navngivne pris.

Telefon/internet

Mobiltelefoner fungerer i de fleste tilfælde. Det er dyrt at ringe fra hotellerne. Den billigste løsning er at købe telefonkort og ringe fra automater. Internet caféer og mange hoteller har internetadgang. Husk ikke at bruge danske internet tjenester på din computer eller mobiltelefon, da omkostningerne ved at bruge dem i udlandet ofte er meget høje

Tidsforskel

Dansk tid + en time

Vaccinationer

Kontakt din læge eller vaccination klinik. Statens Serum Institut, Ørestads Boulevard 5, 2300 København S,Tlf.: 32 68 32 68

Visum og pas

For ophold som turist i op til 90 dage kræves ikke visum for danske statsborgere. Bemærk, at dit pas skal være gyldigt minimum 3 måneder efter forventet hjemkomst. For mere information, kontakt den Tyrkiske ambassade på telefon +45 33223100 eller.
www.tyrkietturisme.dk

Klimat

Ved Middelhavet, Ægæerhavet og ved Marmara regionen er sommersæsonen varm og tør og vintersæsonen mild. Det anbefales at medbringe ekstra tøj/ jakke til de lidt køligere aftener.

Måned JAN FEB MAR APR MAJ JUN JUL AUG SEP OKT NOV DEC
Temp °C/gennemsnit 16 19 20 22 28 30 32 34 31 22 20 18
Vandtemperatur 15 16 17 17 20 23 25 27 25 22 20 17

Øvrigt
Det er almindeligt at give 5-10% drikkepenge på restauranter, og glem ikke hotellets stuepige og udflugtschaufføren. Husk at tage en flaske vand med på udflugt.
 1.Rum

This Tour Is available for group requests only
you can make a request for this tour from contact us

 

 

Komfortpakke: 149, - Euro

(inkluderer 6 ganger middag alle nødvendige opptaksavgifter og turer som per reiserute)
 
 

Excursions-Prices

Phaselis tour : 29€
Manavgat boat tour inclusive lunch : 39€Ikke inkludert:
 

Alle utgifter for personlige behov som drikke, telefon, tips, ekstra inngangspenger og måltider,eventuelle drivstoffpåslag,ekstra valgfrie utflukter,private reiseforsikringer. Inngangsbilletter og sightseeing ved de inkluderte severdighetene inngår ikke i prisen. Vær oppmerksom på at vi tar forbehold om mindre endringer i reiseforløpet av organisatoriske årsaker.
Minste antall reisende: 25 personer