Eventyrlig storbyferie med oplevelser - ISTANBULEksklusiv mulighed for at forlænge opholdet med 3 dage på 5-stjernet luksushotel med all inclusive!
 

1. dag: Ankomst

Du flyver til Istanbul, hvor du modtages af vore engelsk- eller skandinavisksprogede World Visitor-rejseledere og køres direkte til hotellet. Fire nætter inkl. morgenmad i Istanbul.
 
 

2. dag: Byen på de 7 høje **

Istanbul er Tyrkiets største by og byder på masser af kulturelle højdepunkter, f.eks. osmannernes imponerende paladser, moskéer og basarer samt de flotte kirker og cisterner fra byzantinsk tid. Det der gør denne moderne by så charmerende er bl.a. dens beliggenhed ved Bosporus-strædet og dens imødekommende befolkning. På en sighseeingtur vil du få de vigtigste seværdigheder i byens europæiske del at se (Taksim-pladsen, Galata-kvarteret og Eyüp), og over en kop te ikke langt fra Pierre-Loti-højen kan du nyde den unikke stemning og blandingen af nyt og gammelt i det tidligere Konstantinopel. Efter denne udflugt bliver det nemmere for dig at finde rundt i denne fascinerende by. (På denne tur får du også mulighed for at lære mere omkring hvordan de smukke håndvævede tæpper bliver fremstillet samt mulighed for køb af tæpperne hos kyndige forhandlere hvis du ønsker det )
 
 

3. dag: Byzantinske og osmanniske bygninger **

Efter morgenmaden kører vi hen til Topkapi-paladset (uden harem), hvorfra de osmanniske sultaner i sin tid regerede hele riget. Herfra går turen videre til Den Blå Moské og Hippodrompladsen med den ægyptiske obelisk, slangesøjlen og den tyske brønd. Dagens højdepunkt bliver dog Istanbuls vartegn, Hagia Sofia, der rummer verdens smukkeste mosaikker fra byzantinsk tid og uden sammenligning er byens mest imponerende bygning og et af Tyrkiets mest betydningsfulde arkitektoniske værker. (På denne tur er der også mulighed for at købe en souvenir med hjem fra f.eks. hos kyndige smykke - el. skindforhandlere).
 
 

4. dag: Til fri disposition eller:

Sejltur på Bosporus + et besøg på den Egyptiske basar (valgfri)
Snyd ikke dig selv for en sejltur på Bosporus, når du alligevel er i byen. Inden du siger farvel til Istanbul, har du mulighed for at komme på en ca. 1,5-timers tur på strædet, der deler Europa og Asien. På turen passerer vi maleriske sommerpavilloner, herskabelige villaer, prægtige paladser, fiskerestauranter samt Anadolu- og Rumeli-fæstningen. Efter frokosten, som vi indtager på en fiskerestaurant ved Bosporus (valgfri), går turen videre til den berømte egyptiske basar, hvor du kan købe krydderier, tyrkiske delikatesser, tekstiler osv.
 
 

5. dag:

Transfer til lufthavnen i Istanbul og flyrejse hjem
Eller du udvider din rejse med nogle dage med ALL INCLUSIVE på 5- stjernet hotel på Antalya rivieraen.
 
 

Bemærk:

Af organisatoriske årsager tager vi forbehold for mindre ændringer i rejseprogrammet. Ikke inkluderet i rejseprisen: Valgfrie udflugter i programmet samt alle udgifter til personlige behov, f.eks. telefon, drikkelse og ekstra entrepenge. Hotelklasse tilsvarer national kategorier. Flyforbindelse er som regel direkte, men kan i nogle tilfælde gennemføres med mellemlanding. Rejseguide er som regel skandinavisk, men kan i undtagelsestilfælde (f.eks. ved sygdom) gennemføres med en engelsksproget. Nogen af hotellets faciliteter kan være lukket Pga. Vejr forhold og sæson. Mindste antal deltagere: 25 personer.( i forbindelse med valgfrie udflugter : 15 personer)
 

Dine komfortable hoteller

Du overnatter på udvalgte 4 – og 5 – stjernet hoteller

Hoteleksempel:

Istanbul:
Bulvar Palas 4-stjerner www.hotelbulvarpalas.com Alle værelser er udstyret med badeværelse med brus eller badekar, wc, klimaanlæg(opvarmning), telefon og TV.

Forlæng dit ophold med ekstra dage: Maritim Pine Beach Resort (Belek) 5-stjerner www.maritim.com.tr
Maritim Pine Beach Resort i Belek har gjort sig fortjent til hver og en af sine 5 stjerner, og du har fortjent at tilbringe et par herlige feriedage her – omgivet af luksus og komfort.
Beliggenhed : dit 5 – stjernet luksushotel ligger i badebyen Belek. Direkte adgang til det turkise hav med sin tilsydeladende uendelige Strand.
Under forlængelsesopholdet nyder du ALL INCLUSIVE – alle måltider og drikkevarer er inkluderet.

Maritim Pine Beach Resort & Spa-1  Maritim Pine Beach Resort & Spa-2
 

Inkluderte ytelser

 • Fly til Istanbul t/r med anerkendte flyselskaber
 • 8 kg. håndbagage
 • Transport lufthavn – hotel – lufthavn i komfortable rejsebusser med klimaanlæg
 • Alle udflugter i Istanbul foregår i komfortable rejsebusser
 • overnatning i dobbeltværelse med bruser eller badekar/WC, klimaanlæg og TV
 • 4 overnatninger på 4-stjernet hotel i Istanbul
 • Righoldig morgenbuffet
 • Kvalificerede og statsautoriserede rejseledere
 • Rejsegaranti gennem Rejsegarantifondet rgf.no
 • Rejseudbyder med mange års erfaring
 
 

Ekstratilbud

 • Kultur- og komfortpakke til særpris
 • Pakken indeholder daglig aftensmad (til dels menuer), endagsture (2. og 3. dag) inklusive entré og rundvisning: kun 1690 DKK,- pr. person ved forhåndsbestilling, ( pris på stedet 1.990 DKK)
 • Heldagstur (sejltur på Bosporus) + ægyptisk basar 475 DKK,- per person.
 • Tillæg for enkeltværelse 1.290 DKK,- per person. (1.990 DKK per person for türen med 7 nætter)
 • İndtjekket bagage, 20 kg. – pr. Stk. 550 DKK
 1.Rum

This Tour Is available for group requests only
you can make a request for this tour from contact us